Puheenjohtajan syystervehdys

Heipä hei kaikille tamauslaisille ja ihanaa syksyä!

Toivottavasti syyslukukausi sekä uusi lukuvuosi ovat lähteneet kaikilla hyvin käyntiin ja oikeat kurssit löytyneet. TamAuksen hallitus 2023 aloittelee kanssa syyskauttaan juurikin nyt. Syksyllä iso osa huomiosta kiinnittyy meidän uusiin, mahtaviin auskuihimme sekä auskutuutorointiin. Toki sillä aikaa, kun tuutorivastaava tuutoreidensa kanssa keskittyy erityisesti auskuihin, ei muitakaan tamauslaisia unohdeta. Tapahtumia, edunvalvontaa sekä viestintää tapahtuu myös aivan jokaista tamauslaista kohtaan. 

Viime keväänä järjestettiin niin NollAus bileet, 52. Vuosijuhlasitsit kuin Kevätfiesta kera Nekalan pubirundin sekä paljon muuta. Hallitus keräsi teiltä palautelomakkeella risuja sekä ruusuja ja reflektoi nyt lomakkeen vastauksia. Toimintaa aiotaan kehittää sen mukaan eteenpäin. Tänä syksynä nähdään myös varmasti monenmoista eri tapahtumaa ja kaikki hallituslaiset ovat tavoitettavissa tarvitset sitten edunvalvonnallista apua tai sinulla on muita huolia tai asioita kerrottavana hallitukselle. Hallituslaisten yhteystiedot löytyvät nettisivuilta. Kannattaa ottaa myös TamAuksen somet seurantaan ja liittyä tamauslaisten yhteiseen Telegram-ryhmään. Näin pysyt varmasti kärryillä meidän tapahtumista ja toiminnasta. 

Toivotan kaikki uudet auskut myös erittäin tervetulleeksi mukaan TamAuksen toimintaan. Tulette varmasti huomaamaan TamAuksen järjestemän auskutuutoroinnin, jolla on jo varsin vakiintunut asema. Suosittelen kaikkia auskuja sekä aineenopettajuudesta kiinnostuneita myös liittymään TamAuksen jäseneksi. Seitsemän hyvää syytä olla jäsen löytyy nettisivujen blogista. Käy lukemassa ne, jos et vielä ole jäsen. 

Lukuvuoden 2023-2024 yksi kohokohdista on ehottomasti helmikuussa järjestettävät opettajaopiskelijoiden Talvipäivät. SOOLin Talvipäivät järjestetään 23.-25.2.2024 nimittäin Tampereella! Suomen suurin yhden alan opiskelijapahtuma tulee siis tänne meidän opiskelukaupunkiin. Itse olen ainakin aivan todella innoissani Tampereen Talvipäivistä. TASOTA eli Tampereen SOOLin Talvipäiväyhdistys valmisteleekin tuota huikeata viikonloppua jo kovaa vauhtia. Talvipäiville kaivataan paljon vapaaehtoisia, mutta tamperelaiset opeopiskelijat ovat myös todella tervetulleita muutenkin osallistumaan Talvipäiville. Toivottavasti tamauslaisia saadaan sinne myös huippumäärä! 

Syyslukukauden lopussa järjestetään TamAuksen syyskokous. Siellä hyväksytään seuraavalle vuodelle toimintasuunnitelma sekä talousarvio ja valitaan uusi hallitus. Hallitukseen on mahdollista lähteä niin toimihenkilönä kuin varsinaisena hallituksen jäsenenä. Hallituksessa ja kokouksissa toimimiseen on helppo tutustua tulemalla mukaan kaikille avoimiin hallituksen kokouksiin. Eri pesteistä ja vastuista voi myös kysyä suoraan minulta tai joltain muulta hallituslaiselta viestillä sekä esimerkiksi tapahtumissa. Tarvitsemme ensi vuodeksi varmasti uusia, innokkaita toimijoita! 

Haluan toivottaa aivan ihanaa syksyä jokaiselle tamauslaiselle, toivottavasti nähdään syksyn tapahtumissa! 

Maiju Metsäranta, TamAus ry puheenjohtaja 2023

Jätä kommentti